Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

LIVE: Första publikgenrepet inför semi 1 i Eurovision 2023

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2023 – SEMI 1. Just nu pågår det första publikgenrepet inför morgondagens första semifinal i Liverpool. I sändningen uppträder de 15 artister som tävlar om finalplatserna även om inget avgörs på riktigt ikväll. Det är heller ingen juryröstning då jurygrupperna röstar först i finalen.

 

Direktrapport

Vi följer hela sändningen nedan och kommenterar vad som händer. Spoilers förekommer, däremot lägger vi inte ut ljudklipp. Notera att alla resultat som presenteras i chatten är fejkade resultat (då produktionen testar alla system inför det riktiga avgörandet imorgon).

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen