Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Brunette representerar Armenien i Eurovision 2023

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2023. Nu står det klart att Armenien återigen gör ett internval till Eurovision, när TV-bolaget AMPTV har valt ut sångerskan Brunette som årets representant.

Valet offentliggjordes den 1:a februari men det är ännu inte känt vad hennes låt heter, vem/vilka som står bakom på upphovet samt när låten ska släppas.

 

Vem är Brunette?

Brunette, artistnamn för Elen Yeremyan, är ett känt namn på den armeniska musikscenen som har hållit på med musik sedan barnsben. Hon beskriver sig själv som en singer-songwriter som gör både text och musik till sig själv i framförallt musikgenren RnB. Till dags dato har hon inte släppt så många låtar men av de som går att hitta, bland annat på YouTube, har haft mycket visningar. Däribland låtarna Bac kapuyt achqerd, Smoke breakoch Gisher. Ingen av dessa låtar är dock aktuell för Eurovision då de släpptes före den 1:a september ifjol (”Bac kapuyt achqerd” släpptes två dagar för tidigt om man säger så…).

Mer information om Brunette och hennes kommande ESC-låt presenteras senare under säsongen!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen