Rosa Linn representerar Armenien i Eurovision 2022

EUROVISION 2022. Armeniska TV-bolaget AMPTV har bekräftat att sångerskan Rosa Linn har valts ut som Armeniens representant till Eurovision 2022.

Beskedet dök upp under fredagseftermiddagen den 11:e mars via TV-bolaget Twitterkonto där man kort och gott berättar att man har gjort sitt artistval idag. Däremot kommer låten att släppas först den 19:e mars och vad den heter och vilka som har gjort text och musik är inte känt.

 

Vem är Rosa Linn?

21-åriga Rosa Linn heter egentligen Rosa Konstandyan och kommer från staden Vanadzor i norra Armenien. Hon är artist, låtskrivare och musikproducent bland annat i musikkollektivet Nvak Collective, och förra året släppte hon sin debutsingel King.

Vilken låt hon får med sig till Turin blir känt den 19:e mars.

 


 

Kommentera