Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Rosa Linn representerar Armenien i Eurovision 2022

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2022. Armeniska TV-bolaget AMPTV har bekräftat att sångerskan Rosa Linn har valts ut som Armeniens representant till Eurovision 2022.

Beskedet dök upp under fredagseftermiddagen den 11:e mars via TV-bolaget Twitterkonto där man kort och gott berättar att man har gjort sitt artistval idag. Däremot kommer låten att släppas först den 19:e mars och vad den heter och vilka som har gjort text och musik är inte känt.

 

Vem är Rosa Linn?

21-åriga Rosa Linn heter egentligen Rosa Konstandyan och kommer från staden Vanadzor i norra Armenien. Hon är artist, låtskrivare och musikproducent bland annat i musikkollektivet Nvak Collective, och förra året släppte hon sin debutsingel King.

Vilken låt hon får med sig till Turin blir känt den 19:e mars.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen