Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

London Eurovision Party är tillbaka 2022

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Efter att Amsterdam-eventet Eurovision in Concert (EiC) har bekräftat sin återkomst efter två års lång väntan kommer nu samma positiva besked från det brittiska eventet London Eurovision Party.

 

Vad har hänt?

För ett år sedan såg det ut som att projektet London Eurovision Party skulle gå i graven, både av ekonomiska skäl under coronapandemin men även av logistiska skäl då lokalen Café de Paris, där festen alltid har ägt rum, stängde ned för gott. Men nu kommer positiva tongångar då festen återupplivas igen, dock på ett nytt ställe i London, den 3:e april. Den här gången görs festen ihop med fansajten Wiwibloggs.

Ännu är det oklart vilka artister som kommer att medverka, däremot utlovas att artister som ska tävla i 2022 års Eurovision kommer att bjudas in tillsammans med gästartister från tidigare år. Biljetter kommer att släppas men det är ännu inte sagt när.

Senast som London Eurovision Party genomfördes var i april 2019. Läs mer om hur festen var vid den tiden här.

 

Säsongens Eurovision Pre Partyn

Så här ser schemat ut för säsongens Pre Partyn (med reservation för ev. tillägg och justeringar):

26 mars: Barcelona Eurovision Party

3 april: London Eurovision Party

9 april: Eurovision in Concert

15-16 april: PrePartyES

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen