Så var London Eurovision Party 2019


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Foto: ESC-Panelen

EUROVISIONFESTER. Söndagen den 14:e april anordnades den tredje Eurovision-förfesten för säsongen: London Eurovision Party! Detta event är en av de mer populära festerna som i år ägde rum för 12:e gången i ordningen. Här berättar vi mer om vilka artister som deltog samt länkar till framträdanden och intervjuer!

 

Vad hände i London?

Storbritannien anordnade förfesten London Eurovision Party som är en av många så kallade förfester (Pre Partyn) inför Eurovision Song Contest 2019. Precis som ifjol ägde evenemanget rum i på Café de Paris vid Leicester Square i London. 17 av 2019 års Eurovision-tävlande, däribland Sveriges John Lundvik, deltog och utöver dem fanns även en rad gästartister som t.ex. Anna Bergendahl och SuRie på plats.

 

Medverkande artister (tävlande i Eurovision 2019)

 

 

Gästartister (från tidigare år)

 

 

Kommande Pre Partyn

London-eventet var alltså det tredje Pre Partyt för säsongen (tidigare fester har hållits i Amsterdam respektive Riga) och ytterligare fester är inplanerade. Så här ser datumen ut:

 

  • 19-20 april: Eurovision Spain Pre-Party, Madrid. Info »
  • 24 april: Moscow Eurovision Preparty, Moskva. Info »

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen