Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Så var London Eurovision Party 2019

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto: ESC-Panelen

EUROVISIONFESTER. Söndagen den 14:e april anordnades den tredje Eurovision-förfesten för säsongen: London Eurovision Party! Detta event är en av de mer populära festerna som i år ägde rum för 12:e gången i ordningen. Här berättar vi mer om vilka artister som deltog samt länkar till framträdanden och intervjuer!

 

Vad hände i London?

Storbritannien anordnade förfesten London Eurovision Party som är en av många så kallade förfester (Pre Partyn) inför Eurovision Song Contest 2019. Precis som ifjol ägde evenemanget rum i på Café de Paris vid Leicester Square i London. 17 av 2019 års Eurovision-tävlande, däribland Sveriges John Lundvik, deltog och utöver dem fanns även en rad gästartister som t.ex. Anna Bergendahl och SuRie på plats.

 

Medverkande artister (tävlande i Eurovision 2019)

 

 

Gästartister (från tidigare år)

 

 

Kommande Pre Partyn

London-eventet var alltså det tredje Pre Partyt för säsongen (tidigare fester har hållits i Amsterdam respektive Riga) och ytterligare fester är inplanerade. Så här ser datumen ut:

 

  • 19-20 april: Eurovision Spain Pre-Party, Madrid. Info »
  • 24 april: Moscow Eurovision Preparty, Moskva. Info »

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen