Vi välkomnar Gabriel till ESC-Panelen

PANELEN INFORMERAR. Så här efter årsskiftet välkomnar Gabriel till ESC-Panelen som blir vår nionde medlem.

 

Gabriels presentation

Hej Hej! Gabriel heter jag och jag bor norr om Varberg.

Jag är ett stort fan av Melodifestivalen och Eurovision Song Contest! Jag började kolla på Melodifestivalen när jag var barn och började följa Eurovision Song Contest på allvar 2010. Melodifestivalen och Eurovision har varit en stor del i min familj!

Min absoluta favorit Melodifestivallåt är ”Diggiloo Diggiley” med Herreys som vann 1984 och min absoluta favorit från Eurovision är ”No degree of Separation” av Francesca Michielin från Italien 2016. Intressen som jag har utöver är detta fotboll, umgås med familj/vänner och lira tv-spel.

 

Med det sagt önskar vi Gabriel varmt välkommen till ESC-Panelen!

 


 

Kommentera