Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Vi välkomnar Gabriel till ESC-Panelen

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN INFORMERAR. Så här efter årsskiftet välkomnar Gabriel till ESC-Panelen som blir vår nionde medlem.

 

Gabriels presentation

Hej Hej! Gabriel heter jag och jag bor norr om Varberg.

Jag är ett stort fan av Melodifestivalen och Eurovision Song Contest! Jag började kolla på Melodifestivalen när jag var barn och började följa Eurovision Song Contest på allvar 2010. Melodifestivalen och Eurovision har varit en stor del i min familj!

Min absoluta favorit Melodifestivallåt är ”Diggiloo Diggiley” med Herreys som vann 1984 och min absoluta favorit från Eurovision är ”No degree of Separation” av Francesca Michielin från Italien 2016. Intressen som jag har utöver är detta fotboll, umgås med familj/vänner och lira tv-spel.

 

Med det sagt önskar vi Gabriel varmt välkommen till ESC-Panelen!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen