Panelen tipsar: Eurovision-DVD:n 2021 är släppt

PANELEN TIPSAR. Från och med fredagen den 25:e juni går det att köpa Eurovision-DVD:n för 2021.

DVD:n från Rotterdam innehåller sammanlagt tre skivor med material från årets tre sändningar. Första skivan handlar om semifinalerna, den andra skivan handlar om finalen och den tredje skivan innehåller bonusmaterial som t.ex. bakom kulisserna-filmer från invigningen och vinnarpresskonferensen.

 

Var finns DVD:n att köpa?

DVD:n finns att köpa hos olika återförsäljare som t.ex. Cdon där den kostar 189 kr och Discshop där den kostar 299 kronor (frakt ej medräknat). Via Eurovision.tv:s shop kostar den 24,95 euro (vilket är ca 286 kronor). Det finns såklart fler återföljare som säljer DVD:n (detta är bara ett axplock av återföljare).

Notera att prisuppgifterna kontrollerades i juni 2021 och kan ha förändrats om du läser denna artikel vid annat tillfälle.

 

Var kan jag få tag i studioversionerna?

Om du även vill lyssna på låtarna fast bara i studioversion så finns den möjligheten med. Den officiella CD:n som släpptes tidigare i våras säljs på t.ex. Eurovision.tv:s shop där den kostar 19,95 euro (ca 218 kronor) eller på Cdon.com där den kostar 189 kronor (ej medräknat med frakten).

 


 

Kommentera