Eurovision 2021: Nu kan du lyssna på Cyperns bidrag “El Diablo”

Foto & copyright: Manolas Konstantinos
Bilden är hämtad från eurovision.tv som ägs av EBU.

EUROVISION 2021. Efter flera månaders väntan har nu Cyperns officiella tävlingsbidrag “El Diablo” äntligen släppts officiellt!

Den officiella musikvideon finns för närvarande endast att se via skivbolaget Panic Records hemsida, men den kommer att göras officiell på YouTube inom kort.

Kommentera gärna vad du tycker om låten!

 

Så gjordes artist- och bidragsvalet

I slutet av november 2020 blev det cypriotiska TV-bolaget CyBC klar med sitt internval av såväl artist som bidrag. Valet på sångerskan Elena Tsagrinou som idag är signad vid skivbolaget Panik Records, som haft med Eurovision att göra förut både för Grekland och Cypern.

När artisten meddelades i november presenterades även bidraget “El Diablo”, även om låten släpptes först nu den 24:e februari. Låten är gjord av kvartetten Jimmy Thörnfeldt, Laurell Barker, Oxa och Thomas Stengaard. Det är låtskrivare vana från Eurovision förut exempelvis för Danmark, Schweiz och Tyskland. Det kan också nämnas att Jimmy Thörnfeldt och Laurell Barker har med flera bidrag i årets Melodifestival.

 


1 kommentar

  1. Mikaela Svanborg skriver:

    Borde vinna Sveriges 12 poäng: https://farbrornikos.se/2021/03/13/el-diablo-cypern/


 

Kommentera