Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Adrian tycker till om Malmö-startfältet (Mello 2020)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2020. Under onsdagskvällen den 19:e februari fick alla ackrediterade journalister och intressenter lyssna på veckans startfält i studioversioner. Vår reporter Adrian fanns på plats och här ovanför finns alla hans kommentarer.

 

Fakta om uppspelet

De versioner som presskåren fick lyssna på var respektive tävlingsbidrags studioversion. De fick alltså inte se några liveframträdanden utan bara höra melodierna i startordning två gånger. Uppspelet gjordes också bakom stängda dörrar, vilket gjorde att ingen officiell ljudupptagning gjordes, utan det var bl.a. genom denna livekommentering som du får en överblick om vad som väntas i direktsändningen på lördag!

 

Mycket nöje!
/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen