Panelen tipsar: Eurovision-DVD:n 2019 släpps 21 juni

PANELEN TIPSAR. Fredagen den 21:a juni släpps Eurovision-DVD:n gällande Eurovision 2019. Den innehåller allt från semifinalerna och finalen samt även bonusmaterial!

DVD:n från Tel Aviv innehåller sammanlagt tre skivor med material från årets tre sändningar. Första skivan handlar om semifinalerna, den andra skivan handlar om finalen och den tredje skivan innehåller bonusmaterial som t.ex. bakom kulisserna-filmer.

 

Var finns DVD:n att köpa?

DVD:n finns att köpa hos olika återförsäljare som t.ex. Cdon.com och Discshop.se där den kostar 299 kronor (frakt ej medräknat). Via Eurovision.tv:s shop kostar den 24,95 euro (vilket är ca 286 kronor). Det finns såklart fler återföljare som säljer DVD:n (detta är bara ett axplock av återföljare).

Notera att prisuppgifterna kontrollerades i juni 2019 och kan ha förändrats om du läser denna artikel vid annat tillfälle.

 

Var kan jag få tag i studioversionerna?

Om du även vill lyssna på låtarna fast bara i studioversion så finns den möjligheten med. Den officiella CD:n som släpptes tidigare i våras säljs på t.ex. Eurovision.tv:s shop där den kostar 19,95 euro (ca 229 kronor) eller på Cdon.com och Discshop.se där den kostar 199 kronor (frakt ej medräknat).

Låtarna finns såklart även att lyssna på t.ex. Spotify.

 


 

Kommentera