Vi tippar & tycker till inför finalen i Eurovision 2019


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

EUROVISION 2019 – FINALEN. Lördagen den 18:e maj avgörs finalen i Eurovision 2019, och inför den sändningen kommer ni få ta dela v våra personliga tippningar och topplistor för de länder som tävlar.

I år har vi valt att dela upp finaltippningarna i två kategorier. Först får var och en välja ut hur man gissar/tror hur länderna kommer att placera sig i finalen, och därefter listar vi vilka länder som var och en hade som favoriter.

 

Våra åsikter

För att hitta respektive skribents tippningar, klicka på länkarna nedan.

 

 

Kommentera gärna vilket land du själv tror kommer att ta hem segern i år!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen