Panelen tipsar: John Lundvik släpper EP & åker ut på turné med The Mamas


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Foto: Eurovision Radio International

PANELEN TIPSAR. Ikväll (torsdag 16:e maj) avgör 20 länder om Sverige ska ta sig till ännu en final i Eurovision Song Contest. Årets representant John Lundvik håller på att ladda upp som bäst inför detta och medan både han och ni väntar på semifinalen kommer vi med ett låttips från just John Lundvik.

Vad är det då för tips? Jo John Lundvik har nu inför Eurovision 2019 släppt sin debut-EP “My Turn”, med samma titel på låten som i Melodifestivalen 2018 tog honom till en tredjeplats. Innan dess hade John främst sysslat med att skriva låtar till andra artister men även till serier och filmer. På CV:t finns även låten “When you tell the world you’re mine”, som framfördes av Björn Skifs och Agnes på Kronprinsessan Victorias och Prins Daniels bröllop sommaren 2010.

I Eurovision i år är John även låtskrivare till Storbritanniens bidrag “Bigger Than Us” som framförs av sångaren Michael Rice.

 

Vilka låtar innehåller EP:n?

EP:n “My Turn” innehåller fem låtar och det  Här nedan följer låttitlarna och länkar till studioversioner:

 

  1. Say I Do
  2. Loving You
  3. Too Late For Love
  4. Sucker For Ya
  5. My Turn

 

PS: låtarna går även att hitta på bland annat Spotify.

 

Åker på turné med The Mamas

Hur det än går för John Lundvik i Eurovision 2019 så är nu en turné inbokad till hösten 2019 tillsammans med den härliga kvartetten The Mamas. Det blir en miniturné som besöker 6 städer i Sverige och Norden under oktober månad. Man inleder på Cirkus i Stockholm den 1:a oktober och sedan följer i ordning Göteborgs Konserthus (5:e oktober), John Dee i Oslo (6:e oktober), Hotel Cecil i Köpenhamn (9:e oktober), Växjö Konserthus i Växjö (11:e oktober) och avslutningsvis på On The Rocks i Helsingfors (13:e oktober).

Biljetter köpes via Blixten & Co som ni hittar via denna länk.

 

Andra tillfällen att se John Lundvik

Förutom höstens turné kommer John även dyka upp på sommarens Diggillo-turné där bland andra även Brolle, Mimi Werner, Magnus Carlsson, Jessica Andersson och Arvingarna är med. Deras turné startar i Malmö den 3:e juli och pågår sedan i 24 städer från norr till söder till och med 24:e augusti. Mer info om detta finns att läsa här.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen