Inför Eurovision Pre-Party Riga 2019


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

EUROVISION PRE PARTYN. Ikväll fredagen den 12:e april anordnas Eurovision-förfesten Eurovision PreParty Riga 2019 i Lettlands huvudstad. Här följer information om de artister som förväntas dyka upp på festligheterna.

För sjätte året på raken anordnas förfesten Eurovision PreParty Riga som är en av de så kallade förfester (Pre Partyn) inför Eurovision Song Contest 2019. Det är en chans för artisterna att visa upp sig inför den stora tävlingen och för fansen att träffas. Ett antal av årets tävlande kommer att dyka upp på årets fester som hålls under mars och april i olika städer.

Årets fest hålls på Crystal Club konserthall i Riga och utlovas att hållas i israelisk stil. Festen anordnas av OGAE Lettland och Roberto Meloni som representerat Lettland i Eurovision Song Contest åren 2007 och 2008 är kvällens värd.

Förra helgen hölls det första Pre Partyt för i år. Det var Eurovision In Concert som annordnades i Amsterdam, Nederländerna.

Redan till denna helgen är det dags för det tredje Pre Partyt i form av London Eurovision Party.

 

Fakta

Eventet äger rum Crystal Club konserthall i Riga, Lettland.

 

Deltagare i Eurovision 2019

Fler artister kommer troligen tillkomma

 

Gästartister

Fler artister kommer troligen tillkomma

 

Kommande Pre Partyn

Så här ser schemat ut för säsongens Pre Partyn (med reservation för ev. ändringar):

 

  • 14 april: London Eurovision Party
  • 19-20 april: Eurovision Spain Pre-Party, Madrid
  • 24 april: Moscow Eurovision Party

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen