Inför Eurovision Pre-Party Riga 2019

EUROVISION PRE PARTYN. Ikväll fredagen den 12:e april anordnas Eurovision-förfesten Eurovision PreParty Riga 2019 i Lettlands huvudstad. Här följer information om de artister som förväntas dyka upp på festligheterna.

För sjätte året på raken anordnas förfesten Eurovision PreParty Riga som är en av de så kallade förfester (Pre Partyn) inför Eurovision Song Contest 2019. Det är en chans för artisterna att visa upp sig inför den stora tävlingen och för fansen att träffas. Ett antal av årets tävlande kommer att dyka upp på årets fester som hålls under mars och april i olika städer.

Årets fest hålls på Crystal Club konserthall i Riga och utlovas att hållas i israelisk stil. Festen anordnas av OGAE Lettland och Roberto Meloni som representerat Lettland i Eurovision Song Contest åren 2007 och 2008 är kvällens värd.

Förra helgen hölls det första Pre Partyt för i år. Det var Eurovision In Concert som annordnades i Amsterdam, Nederländerna.

Redan till denna helgen är det dags för det tredje Pre Partyt i form av London Eurovision Party.

 

Fakta

Eventet äger rum Crystal Club konserthall i Riga, Lettland.

 

Deltagare i Eurovision 2019

Fler artister kommer troligen tillkomma

 

Gästartister

Fler artister kommer troligen tillkomma

 

Kommande Pre Partyn

Så här ser schemat ut för säsongens Pre Partyn (med reservation för ev. ändringar):

 

  • 14 april: London Eurovision Party
  • 19-20 april: Eurovision Spain Pre-Party, Madrid
  • 24 april: Moscow Eurovision Party

 


 

Kommentera