Christer Björkman blir Show Producer för Eurovision 2019


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Foto: ESC-Panelen

EUROVISION 2019. Inför finalen av årets Melodifestival fick vi oss en liten pratstund med Melodifestivalens exekutiva producenten Christer Björkman om finaluppladdningen men även om vad som händer för hans del därefter. Då var han kryptisk i sina svar men nu har han offentliggjort sitt besked i sociala medier.

 

– Ja du det vår vi se, sa Christer hemlighetsfullt angående vad som händer härnäst för hans del i det kommande Eurovisionäventyret i vår.

Det sade han i vår intervju med honom dagar inför Melodifestivalens final i förra veckan. Men nu dagar efter att finalen i Melodifestivalen har avgjorts har Christer lagt ut en bild på sin Instagram där han officiellt bekräftar att han återigen har fått förtroendet att bli Show Producer för Eurovision Song Contest.

 

Får uppdraget för femte gången

Det blir nu Christers femte gång i Eurovisionen på 2010-talet som han blir show producer; första två tillfällena var år 2013 och 2016 då Sverige stod värd för tävlingen. Därefter fick han en förfrågan att fortsätta i samma roll både till Eurovision 2017 i Kiev och Eurovision 2018 i Lissabon. Nu blir det hans femte tillfälle då han reser till Tel Aviv för att ansvara för de kreativa numren i årets tävlingsbidrag.

Förutom detta kommer Christer vara en av de som bestämmer startordningen för semifinalerna och för finalen.

 

Kommentera vad du tycker om att Christer Björkman får förnyat förtroende i Eurovisionen!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen