Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Christer Björkman blir Show Producer för Eurovision 2019

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto: ESC-Panelen

EUROVISION 2019. Inför finalen av årets Melodifestival fick vi oss en liten pratstund med Melodifestivalens exekutiva producenten Christer Björkman om finaluppladdningen men även om vad som händer för hans del därefter. Då var han kryptisk i sina svar men nu har han offentliggjort sitt besked i sociala medier.

 

– Ja du det vår vi se, sa Christer hemlighetsfullt angående vad som händer härnäst för hans del i det kommande Eurovisionäventyret i vår.

Det sade han i vår intervju med honom dagar inför Melodifestivalens final i förra veckan. Men nu dagar efter att finalen i Melodifestivalen har avgjorts har Christer lagt ut en bild på sin Instagram där han officiellt bekräftar att han återigen har fått förtroendet att bli Show Producer för Eurovision Song Contest.

 

Får uppdraget för femte gången

Det blir nu Christers femte gång i Eurovisionen på 2010-talet som han blir show producer; första två tillfällena var år 2013 och 2016 då Sverige stod värd för tävlingen. Därefter fick han en förfrågan att fortsätta i samma roll både till Eurovision 2017 i Kiev och Eurovision 2018 i Lissabon. Nu blir det hans femte tillfälle då han reser till Tel Aviv för att ansvara för de kreativa numren i årets tävlingsbidrag.

Förutom detta kommer Christer vara en av de som bestämmer startordningen för semifinalerna och för finalen.

 

Kommentera vad du tycker om att Christer Björkman får förnyat förtroende i Eurovisionen!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen