Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

ESC-relaterade artisters senaste singlar (juni 2017)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Så här i sommartider tänkte vi passa på att tipsa om några Eurovision-relaterade artisters senaste singelsläpp. Det är både artister som tävlat i år men också tidigare år som vi listar.

Det har presenterats ett flertal nya låtar av ESC-relaterade artister. Med ESC-relaterade artister menas artister som deltagit i Eurovision Song Contest eller i någon nationell uttagning. Artisterna presenteras i slumpvis ordning.

Klippen länkas till YouTube (Officiella musikvideos eller bara låtarna). Längre ner länkas även vår egen spelningslista på Spotify, med låtarna.

Observera: Eftersom att vi inte har tipsat om senaste släppta singlar på länge, så kommer här en uppsamling av flertalet låtar som är släppta under perioden december år 2016 – juni år 2017.

 

Svenska artister

 

Deltagare i Eurovision 2017

 

Tidigare Eurovision-deltagare

 

För er som använder er av Spotify har vi här nedan en egen spelningslista med låtarna samlade:

 

Kommentera gärna vilken låt ni gillar bäst!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen