Melodifestivalen 2017: Så här blir duellmötena i Andra chansen

MELODIFESTIVALEN 2017. En kort stund efter att fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2017 hade avslutats meddelade Melodifestivalens producent Christer Björkman duellordningen för bidragen som gått till Andra chansen.

 

Duellerna

Så här har SVT valt att sätta duellerna:

 

Duell #1

  1. FO&O – ”Gotta Thing About You” (deltävling 3)
  2. De Vet Du – ”Road Trip” (deltävling 1)

 

Duell #2

  1. Axel Schylström – ”När ingen ser” (deltävling 4)
  2. Lisa Ajax – ”I Don’t Give A” (deltävling 2)

 

Duell #3

  1. Boris René – ”Her Kiss” (deltävling 1)
  2. Dismissed – ”Hearts Align” (deltävling 2)

 

Duell #4

  1. Anton Hagman – ”Kiss You Goodbye” (deltävling 3)
  2. Loreen – ”Statesments” (deltävling 4)

 

Vilka fyra bidrag vill du ha till final? Kommentera gärna!

 

Om Andra chansen i Melodifestivalen

De åtta bidrag som kvalat vidare till Andra chansen som treor och fyror i deltävlingarna möts i fyra dueller där vinnaren i varje duell tar en plats i finalen i Friends Arena. Även i år har SVT satt ordningen själva efter att ha anpassat trädet till hur tittarna röstat fram bidragen. Enda två kriterier som Christer Björkman har var tvungen att förhålla sig till är att en trea ska möta en fyra, samt att två bidrag från samma deltävling inte kan mötas igen. Detta för att möjliggöra att två bidrag från samma deltävling kan ta sig till final.

 


 

Kommentera