Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

« Montenegro NF 2019

Montenegro NF 2023 »


MONTENEGROS UTTAGNING. TV-bolaget RTCG har bekräftat Montenegros deltagande i Eurovision 2022 efter att inte ha deltagit sedan Eurovision 2019. Däremot är det inte sagt genom vilken slags uttagning som man ska välja ut sin artist och sitt tävlingsbidrag.

 

Panelen tycker till!

Om Montenegro håller i någon form av uttagning kommer vi i den mån vi hinner med tycka till om deras tävlingsbidrag, antingen inför eller efter sändningen/sändningarna. Ni kommer även få ta del av panelens personliga topplistor. Skulle det istället bli ett internval kommer vi bara ge ett helhetsomdöme om valet av artist och låt.

Denna artikel uppdateras i takt med att information om uttagningen släpps och fram till att Montenegro har valt sin representant till Eurovision 2022.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen