Malmö Live bjuder in till Eurovision-finalen 2024

PANELEN TIPSAR. Om du blev utan biljett till finalen i årets Eurovision i Malmö finns nu chansen på nytt. Detta då Malmö stad öppnar upp Malmö Live till att bli en festpunkt den 11:e maj där de förutom att hålla i ESC-party också erbjuder att kunna se sändningen på storbildsskärmar.

 

Biljetterna som släpps från och med fredagen (15:e mars) klockan 10.00 erbjuder två olika typer av platser. Antingen kan man välja att vara i konserthallen och då får man en sittplatsbiljett eller så kan man välja att köpa en ståplatsbiljett i kongresshallen. I ståplatsbiljetten ingår också biljett till efterfesten som kommer att äga rum på samma ställe, medan man får köpa till biljett till efterfesten om man valde sittplatsbiljett.

Samtliga biljetter till detta säljs via Ticketmaster.se. För att få vara på plats i Malmö Live den 11:e maj krävs att man är minst 18 år gammal.

Förra gången då Sverige arrangerade Eurovision (år 2016) hölls ett liknande events på Tele2 Arena i Stockholm, som är grannarena med Globen där Eurovision ägde rum den gången.

 

Malmö Live under Eurovision-veckorna

 

Malmö Live, som är Malmös stora kongress- och konserthus, blir den officiella festplatsen för årets Eurovision. Här kommer både invigningsfesten med turkosa mattan att hållas likväl den stora avslutningsfesten på natten när årets ESC-vinnare har korats. Under tävlingsveckan kommer även EuroClub att husera i Malmö Live, som är festplatsen för OGAE-medlemmar. Årets EuroClub slår upp portarna lördagen den 4:e maj och håller sedan öppet varje dag fram till natten mot söndagen den 12:e maj. Varje kväll uppträder olika artister och DJ:s spelar.

 


 

Kommentera