Eurovision 2023-DVD:n har släppts

PANELEN TIPSAR. Cirka 1,5 månad efter att Eurovision Song Contest 2023 avgjordes i Liverpool, där ju Sverige tog hem segern, har nu årets DVD med allt från sändningarna släppts hos återförsäljarna.

Som vanligt går DVD:n att köpa från Eurovision.tv:s onlinebutik (där den kostar ca 292 kronor) men den finns även till salu hos andra återförsäljare i Sverige såsom Ginza.se där den kostar 359 kronor, exklusive frakt.

Notera att priserna kollades av i juni 2023 och kan ha förändrats om du beställer vid ett senare tillfälle.

 

Fakta om DVD:n

DVD:n är uppdelad i tre skivor med det bästa från sändningarna som avgjordes i maj 2023. Skivorna är fördelade i ordning mellan semifinal 1, semifinal 2 och finalen. Det förekommer även extramaterial med olika bakom kulisserna-inslag.

 


 

Kommentera