Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

LIVE: Semifinal 1, Eurovision 2022

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2022 – LIVE. Just nu pågår direktsändningen från den första semifinalen i Eurovision 2022 där 17 länder gör upp om tio finalplatser. I liveflödet nedan uppdaterar vi dig om allt som händer i programmet.

Notering: I och med att Sverige tävlar först i den andra semifinalen får inte Sveriges jury eller tv-tittarna i Sverige vara med och rösta. Du får alltså vänta med att rösta till på torsdag och sedan även i lördagens final. Det senare gäller oavsett huruvida Sverige kvalar in till finalen eller ej.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen