Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Information om Eurovision Village 2022

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2022. Efter två upplagor i rad (inräknat 2020) återkommer nu Eurovision Village till värdstaden igen med aktiviteter för alla.

 

Vad är Eurovision Village?

Ett Eurovision Village är allmänhetens plats under Eurovision Song Contest med många intressanta och spännande händelser som äger rum parallellt med tävlingen. Ifjol och 2020, då Rotterdam var värd, kunde man p.g.a. coronapandemin inte anordna någon fysisk Eurovision Village men det kommer att bli av i år!

Årets Eurovision Village kommer att vara placerad i Parco del Valentino i Turin och kommer att hålla öppet mellan den 7:e och 14:e maj. Enligt Eurovision.tv kommer varje dag att ha sitt tema däribland med olika artistuppträdanden. Utöver det kommer det att finnas storbildsskärmar för den som vill följa livesändningarna från PalaOlimpico den 10:e, 12:e och 14:e maj.

Det exakta programmet kommer att dyka upp inom de kommande veckorna, även om det redan nu har hintats om en del artister som kommer att vara där.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen