Information om Eurovision Village 2022

EUROVISION 2022. Efter två upplagor i rad (inräknat 2020) återkommer nu Eurovision Village till värdstaden igen med aktiviteter för alla.

 

Vad är Eurovision Village?

Ett Eurovision Village är allmänhetens plats under Eurovision Song Contest med många intressanta och spännande händelser som äger rum parallellt med tävlingen. Ifjol och 2020, då Rotterdam var värd, kunde man p.g.a. coronapandemin inte anordna någon fysisk Eurovision Village men det kommer att bli av i år!

Årets Eurovision Village kommer att vara placerad i Parco del Valentino i Turin och kommer att hålla öppet mellan den 7:e och 14:e maj. Enligt Eurovision.tv kommer varje dag att ha sitt tema däribland med olika artistuppträdanden. Utöver det kommer det att finnas storbildsskärmar för den som vill följa livesändningarna från PalaOlimpico den 10:e, 12:e och 14:e maj.

Det exakta programmet kommer att dyka upp inom de kommande veckorna, även om det redan nu har hintats om en del artister som kommer att vara där.

 


 

Kommentera