Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision 2022-CD:n är ute till försäljning

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Från och med nu den 22:a april 2022 finns den officiella CD-skivan med samtliga 40 bidrag i årets Eurovision Song Contest till försäljning. Vi tipsar om var du enklast köper låtarna.

Det går ju såklart även att streama låtarna via t.ex. Spotify och YouTube, men om du vill ha studioversionerna på annat sätt är det t.ex. via Eurovisions officiella shop, CDON.se eller andra liknande återförsäljare som den går det alltså lika bra att köpa låtarna till sin skivsamling.

Priset varierar lite varifrån du köper CD:n. Via Cdon kostar den 259 kronor via medan du får betala ca 200 kronor (ej inkl. frakt) om du beställer via Eurovision.tv.

Observera att prisuppgifterna kontrollerades i april 2022 och kan ha förändrats om du är inne och beställer vid ett senare tillfälle.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen