Lär känna Klara Hammarström inför finalen i Melodifestivalen 2022

Foto: ESC-Panelen

MELODIFESTIVALEN 2022. Nu på lördag är det dags för finalen i Melodifestivalen 2022 och inför det presenterar vi fakta om artisterna som tävlar. Den här delen handlar om Klara Hammarström som tävlar med bidraget ”Run To The Hills” som inleder hela finalstartfältet.

 

Klara Hammarström deltar i år för tredje året på raken i Melodifestivalen. Hon inledde 2020 med låten “Nobody“ som var inte långt ifrån att lyckas gå vidare till i alla fall Andra chansen. Ifjol, 2021, fick hon sin revansch då hon först tog sig till Andra chansen där hon sedan röstades vidare till final med sin Beat of Broken Hearts där hon hamnade på sjätte plats. Och i år, 2022, ställde hon upp en tredje gång med bidraget ”Run To The Hills” som tog sig direkt till final. Bidraget är för övrigt en av favoriterna att ta hem segern!

”Run To The Hills” har Klara varit med och gjort ihop med Jimmy ”Joker” Thörnfeldt, Julie Aagaard och Anderz Wrethov.

Annars är Klara även ett känt namn inom hästvärlden där hon tävlat och vunnit flera medaljer genom åren och även flera i hennes familj tävlar också med framgång i ridsport. Hon har tillsammans med sina syskon medverkat i SVT-realityshowen Familjen Hammarström men numera är det musiken som gäller fullt ut!

Följ gärna Klara Hammarström i sociala medier via den officiella Facebooksidan och Instagramkontot.

Med det sagt vill vi önska Klara Hammarström stort lycka till i finalen i Melodifestivalen 2022!

 


 

Kommentera