Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Lär känna Klara Hammarström inför finalen i Melodifestivalen 2022

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto: ESC-Panelen

MELODIFESTIVALEN 2022. Nu på lördag är det dags för finalen i Melodifestivalen 2022 och inför det presenterar vi fakta om artisterna som tävlar. Den här delen handlar om Klara Hammarström som tävlar med bidraget ”Run To The Hills” som inleder hela finalstartfältet.

 

Klara Hammarström deltar i år för tredje året på raken i Melodifestivalen. Hon inledde 2020 med låten “Nobody“ som var inte långt ifrån att lyckas gå vidare till i alla fall Andra chansen. Ifjol, 2021, fick hon sin revansch då hon först tog sig till Andra chansen där hon sedan röstades vidare till final med sin Beat of Broken Hearts där hon hamnade på sjätte plats. Och i år, 2022, ställde hon upp en tredje gång med bidraget ”Run To The Hills” som tog sig direkt till final. Bidraget är för övrigt en av favoriterna att ta hem segern!

”Run To The Hills” har Klara varit med och gjort ihop med Jimmy ”Joker” Thörnfeldt, Julie Aagaard och Anderz Wrethov.

Annars är Klara även ett känt namn inom hästvärlden där hon tävlat och vunnit flera medaljer genom åren och även flera i hennes familj tävlar också med framgång i ridsport. Hon har tillsammans med sina syskon medverkat i SVT-realityshowen Familjen Hammarström men numera är det musiken som gäller fullt ut!

Följ gärna Klara Hammarström i sociala medier via den officiella Facebooksidan och Instagramkontot.

Med det sagt vill vi önska Klara Hammarström stort lycka till i finalen i Melodifestivalen 2022!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen