PrePartyES i Madrid tillbaka 2022

PANELEN TIPSAR. I april är Eurovision-festen PrePartyES i Madrid i Spanien tillbaka igen i fysisk form. Förutom att gästlistan kommer att bestå av inbjudna Eurovision-akter från årets upplaga kommer man att kunna köpa biljetter för att fysiskt vara på plats.

 

Vad har hänt?

På grund av coronapandemin har eventet de två senaste åren endast kunnat hållas digitalt men i år räknar arrangören Eurovision-Spain.com med att man ska kunna hålla eventet i en lokal med både uppträdanden och publik. Eventet planeras att äga rum den 15:e och 16:e april i Sala La Riviera i Madrid. Biljetter släpps inom kort, och den här gången kommer även minderåriga tillåtas i lokalen om de är i sällskap med vuxna.

Artistlistan är ännu inte spikad men arrangören har uttalat sig om att de tänker bjuda in alla 41 artister som ska tävla i Turin i maj och förhoppningsvis kommer ett flertal av dessa att dyka upp. Det kan även förekomma andra gästartister.

Senast som eventet ägde rum på det här sättet var 2019 (dvs. året före coronapandemin drog igång).

 

Fler Pre Partyn på agendan

Förutom Madrid-eventet är det även inplanerat för ett större Eurovision-party i Barcelona den 26:e mars och i London förbereds det för en comeback för London Eurovision Party. När det gäller det Amsterdam-baserade Eurovision in Concert, som fram till 2019 var det mest populära eventet för inför-säsongen, verkar planeringen vara i full gång. Det eventet har i likhet med övriga partyn fått framflytta eventen flera gånger om men har ett inplanerat datum till 9:e april i år.

 


 

Kommentera