Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Turin söker volontärer till Eurovision 2022

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto & copyright: lyeln4/Pixabay.com

EUROVISION 2022. Gillar du Eurovision och vill arbeta som volontär för tävlingen under april och/eller maj på plats i Turin? I så fall ska du fortsätta läsa den här texten!

 

Vad innebär det att vara volontär?

Värdstaden Turin har alltså öppnat möjligheten för personer under 30 år som vill arbeta som volontärer under Eurovision 2022. Man har sammanlagt planerat för att ta in cirka 600 personer som ska bidra med olika saker som exempelvis informationstjänster, delegationsmottagning, arbeta i pressrummet, ackreditering etc. Inga volontärtjänster finns för arbeten i själva tävlingsarenan däremot kommer de att vara i lokaler och/eller utomhusplatser som är i anslutning till arenan.

Om du får uppdraget kommer du att få tillgång till arbetskläder samt få biljetter till kollektivtrafiken och måltidskuponger. Däremot erbjuds inte möjlighet till boende utan det är något du måste ordna själv. Det är också bra att känna till att alla som vill jobba som volontärer måste ha ett s.k. Super Green Pass som verifierar att du är vaccinerad med tre doser mot covid19. Dessa regler kan dock komma att förändras i och med att coronapandemin ständigt utvecklas åt nya håll.

 

Hur ansöker jag?

Vid ansökan (som görs via denna länk) ska du dels uppge mellan vilka datum samt vilka tider på dygnet som du har möjlighet att arbeta. Det finns fyra olika skiftdatum att välja på (1-25 april, 26 april – 7 maj, 8-14 maj och 15-20 maj) och du måste kunna vara tillgänglig vid minst tre av dessa. Du måste även kunna medverka vid ett särskilt möte som hålls i Turin i slutet av februari.

Sista ansökningsdatum är den 14:e februari.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen