Circus Mircus representerar Georgien i Eurovision 2022

Foto & copyright: inte känt
Bilden är hämtad från eurovision.tv som ägs av EBU.

EUROVISION 2022. Georgiens nationella TV-bolag GPB har nyligen presenterat att deras artist till Eurovision 2022 blir gruppen Circus Mircus. Exakt när deras tävlingsbidrag kommer att meddelas är dock inte känt.

 

Vad har hänt?

Precis som ifjol sker Georgiens val till Eurovision Song Contest internt och vad Eurovision.tv har uppdaterat om föll valet denna gång på en musikgrupp som heter Circus Mircus. På gruppens Facebooksida kan man läsa att de består av tre medlemmar som började spela ihop i slutet av 2020 och att de håller på med experimentell musik. Bland annat släppte de tio musikvideos på mindre än ett år som t.ex. den här låten.

 

Hur blir det med tävlingsbidraget?

Det saknas ännu information om hur valet av tävlingsbidrag kommer att göras och därför får vi återkomma längre fram under säsongen med den informationen.

 

Georgien i Eurovision 2021

Senast det begav sig för Georgien i Eurovision var i Rotterdam 2021 där sångaren Tornike tävlade med låten ”You”. Någon större succé blev det dock inte då Georgien återigen missade finalplats, vilket blev fjärde året på raken som Georgien inte blev representerad i finalen. Så här såg Tornikes framträdande ut:

 


 

Kommentera