Premiär för Lotta på Liseberg 2021

Foto & copyright: ulrika110/Pixabay.com

PANELEN TIPSAR. Denna söndagskväll (20:e juni) med start kl 20:00 i TV4är det premiär för årets Lotta på Liseberg. I vanliga fall brukar programmet sändas på måndagar och så kommer det också att bli från och med juli. Att premiären sker nu beror på sändningarna från Fotbolls-EM.

Gästerna i premiärprogrammet är Lena Philipsson, Clara Klingenström, Sonja Aldén, Myra Granberg, Rymdpojken och E-Type. Dessutom kommer senaste Eurovision-vinnarna Måneskin från Italien att finnas på plats!

Som vanligt är Lotta Engberg programledare/allsångsledare och hon har även med sig sin orkester på scenen.

 

Publik på plats – i begränsad omfattning

I skrivande stund har Liseberg uppdaterat sin hemsida om att sittande publik kommer att tillåtas på plats framför scenen. Däremot måste alla som är på plats köpa förköpsbiljetter och på grund av rådande pandemi är det maximalt 500 platser som finns tillgängliga per sändning. På grund av pandemin tillåts bara sittande publik och alla som är på plats får gå in via en egen ingång till Liseberg. Det går därför inte att gå in via andra dörrar i parken.

Det går bara att boka två eller fyra biljetter per tillfälle. Biljetterna kostar 195 kr styck, och i priset ingår entré till Liseberg från kl. 18:15. Kom ihåg att även barnen behöver köpa biljetter.

 

Uppehåll – men tillbaka i juli

Som tidigare nämnt blir det liten specialare i år då premiären sker på en söndag och sedan gör programmet uppehåll i två veckor p.g.a. fotbolls-EM. Men den 5:e juli är Lotta tillbaka igen med mer allsång. Så här ser schemat ut just nu*:

  • 5:e juli: Py Bäckman, Dotter, Isak Danielson, Magnus Carlsson och Sven-Ingvars
  • 12:e juli: Lili & Susie, Victor Crone, Loa Falkman, Wiktoria och LOVA
  • 19:e juli: Shirley Clamp, Albin Lee Meldau, Molly Hammar, Thomas Stenström, Lance & Linton och PHELLY
  • 26:e juli: Kikki Danielsson, Hanna Ferm, Gustaf & Viktor Norén, Eric Saade och Tess Merkel
  • 2:a augusti: Oscar Zia, Loreen, Eva Rydberg & Ewa Roos, Theoz och Per Andersson
  • 9:e augusti: Helen Sjöholm, Tusse, Petter, One More Time och GöteborgsOperan
  • 16:e augusti: GES, Charlotte Perrelli, Newkid, Anna Bergendahl & Tyler Rich

* Med reservation för ev. förändringar och tillägg!

 


 

Kommentera