Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Presskonferens med vinnaren av Eurovision 2021

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto & copyright: EBU/Andres Putting
Bilden är hämtad från eurovision.tv som ägs av EBU.

EUROVISION 2021. Strax efter att Italiens representant Måneskin hade tagit hem segern i Eurovision 2021 hölls en presskonferens där vinnaren fick svara på frågor från den ackrediterade presskåren. Dessutom överlämnades en lunta från EBU till det nya värdbolaget RAI med information om saker som behöver fixas med för att kunna arrangera nästa års tävling.

Om du missade presskonferensen så går den att se i klippet här nedanför:

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen