Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Nu invigs Eurovision 2021 officiellt

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto & copyright: Eurovision Radio International

EUROVISION 2021. Efter åtta dagars intensiva repetitioner i Ahoy Rotterdam har stunden kommit då Eurovision 2021 ska officiellt invigas.

 

När och var sker invigningen?

I år sker invigningen på den turkosa mattan som alltså symboliserar den röda mattan som de 39 artisterna kommer att vandra på längs med Rotterdams hamnområde. Detta sker trots pågående coronapandemi men självklart med distansering mellan alla medverkande och inom varje team. Det är också oklart hur mycket eller lite fans och presskår som kommer att få vara på plats vid mattan. Hade det varit ett vanligt år utan pandemi hade det nog varit fullsatt men i år kan vi nog räkna med att det blir lite glesare och att många lär bära munskydd.

Värdar för hela invigningen är Koos van Plateringen och Fenna Ramos.

Sändningen startar kl. 18:00 CEST och pågår sedan ett antal timmar framåt. Du kan se den här nedanför.

 

Mycket nöje!

/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen