Nu invigs Eurovision 2021 officiellt

Foto & copyright: Eurovision Radio International

EUROVISION 2021. Efter åtta dagars intensiva repetitioner i Ahoy Rotterdam har stunden kommit då Eurovision 2021 ska officiellt invigas.

 

När och var sker invigningen?

I år sker invigningen på den turkosa mattan som alltså symboliserar den röda mattan som de 39 artisterna kommer att vandra på längs med Rotterdams hamnområde. Detta sker trots pågående coronapandemi men självklart med distansering mellan alla medverkande och inom varje team. Det är också oklart hur mycket eller lite fans och presskår som kommer att få vara på plats vid mattan. Hade det varit ett vanligt år utan pandemi hade det nog varit fullsatt men i år kan vi nog räkna med att det blir lite glesare och att många lär bära munskydd.

Värdar för hela invigningen är Koos van Plateringen och Fenna Ramos.

Sändningen startar kl. 18:00 CEST och pågår sedan ett antal timmar framåt. Du kan se den här nedanför.

 

Mycket nöje!

/ESC-Panelen

 


 

Kommentera