Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Efter Rotterdam: Vinnaren av Barbara Dex Award 2021 blev…

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Arkivbild (ej scenkläder). Foto: Eurovision Radio International

FANS-OMRÖSTNING. Efter en veckas omröstning står det klart att sångaren TIX, som var Norges representant i Eurovision 2021, har röstats fram som vinnare av Barbara Dex Awards 2021. Det är den akt som fansen ansåg hade den mest utmärkande scenklädseln.

 

Topp 5 i år

På andra plats kom Rumäniens Roxen och bara en röst efter henne kom Kroatiens Albina. På fjärde plats hamnade Storbritanniens James Newman och på femte plats hittade sig Israels Eden Alene in. Hur resterande länder placerade sig är inte känt, däremot avgjordes det hela av mer än 4870 röster vilket är ett nytt röstningsrekord!

Det var hemsidan Songfestival.be som anordnade omröstningen som pågick under vecka 21.

 

Vinnarens framträdande

Klipp från vinnarens framträdande i Eurovision 2021:

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen