Efter Rotterdam: Vinnaren av Barbara Dex Award 2021 blev…

Arkivbild (ej scenkläder). Foto & copyright: Eurovision Radio International

FANS-OMRÖSTNING. Efter en veckas omröstning står det klart att sångaren TIX, som var Norges representant i Eurovision 2021, har röstats fram som vinnare av Barbara Dex Awards 2021. Det är den akt som fansen ansåg hade den mest utmärkande scenklädseln.

 

Topp 5 i år

På andra plats kom Rumäniens Roxen och bara en röst efter henne kom Kroatiens Albina. På fjärde plats hamnade Storbritanniens James Newman och på femte plats hittade sig Israels Eden Alene in. Hur resterande länder placerade sig är inte känt, däremot avgjordes det hela av mer än 4870 röster vilket är ett nytt röstningsrekord!

Det var hemsidan Songfestival.be som anordnade omröstningen som pågick under vecka 21.

 

Vinnarens framträdande

Klipp från vinnarens framträdande i Eurovision 2021:

 


 

Kommentera