Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Scenbygget igång inför Eurovision 2021

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto & copyright: EBU/Stijn Smulders
Bilden är hämtad från eurovision.tv som ägs av EBU.

EUROVISION 2021. Ett bevis för att startskottet för Eurovisions comeback har gått är att den nederländska produktionen nu har flyttat in i Ahoy Rotterdam.

 

Vad har hänt?

Under söndagsmorgonen den 11:e april fick personalen tillträde till arenan och som bilden visar har mycket teknik börjat flytta in för att göra plats för Eurovision 2021. Arbetet genomförs under ett strikt covid19-protokoll som bland annat innebär regler för att hålla avstånd för att inte eventuell smittspridning ska ta fart.

Förutom scenen och all dess teknik ska även ett Green room, backstagearena och presscenter byggas upp. Förmodligen lär allt stå klart någon gång i slutet av månaden. Därefter blir det full fart med repetitioner inför de avgörande sändningarna den 18:e, 20:e och 22:a maj.

Så här såg det ut när produktionen flyttade in:

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen