Scenbygget igång inför Eurovision 2021

Foto & copyright: EBU/Stijn Smulders
Bilden är hämtad från eurovision.tv som ägs av EBU.

EUROVISION 2021. Ett bevis för att startskottet för Eurovisions comeback har gått är att den nederländska produktionen nu har flyttat in i Ahoy Rotterdam.

 

Vad har hänt?

Under söndagsmorgonen den 11:e april fick personalen tillträde till arenan och som bilden visar har mycket teknik börjat flytta in för att göra plats för Eurovision 2021. Arbetet genomförs under ett strikt covid19-protokoll som bland annat innebär regler för att hålla avstånd för att inte eventuell smittspridning ska ta fart.

Förutom scenen och all dess teknik ska även ett Green room, backstagearena och presscenter byggas upp. Förmodligen lär allt stå klart någon gång i slutet av månaden. Därefter blir det full fart med repetitioner inför de avgörande sändningarna den 18:e, 20:e och 22:a maj.

Så här såg det ut när produktionen flyttade in:

 


 

Kommentera