Melodifestivalen 2021: Bilder från genrepen inför den tredje deltävlingen

MELODIFESTIVALEN 2021. Är du nyfiken på hur numren kommer att se ut i deltävling 3? Under fredagskvällen den 19:e februari genomfördes det första publika genrepet i Annexet och här kommer lite bilder från det tillfällen.

På grund av de strikta coronarestriktionerna i Annexet fick presskåren inte närvara inne i arenan med undantag för en fotopool från A-medierna. Det gick däremot att följa repetitionen från en digital sändning via Mellomedia. Under hela sändningen hade SVT hela tiden sin egen fotograf på plats och levererar egna fotografier.

 

Axplock av bilder

Fotograf till samtliga fotografier är Stina Stjernkvist/SVT. Fotografierna är hämtade från media.melodifestivalen.se och ägs av Sveriges Television.

 

 


 

Kommentera