Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Vill du ha pengarna tillbaka för Eurovision 2020-biljetter?

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto & copyright: igorovsyannykov/Pixabay.com

EUROVISION 2020. EBU har bestämt att alla biljetter som såldes till Eurovision 2020:s genrep och direktsändningar kommer att vara giltiga även till Eurovision 2021. Men om du av vilket skäl som helst inte vill eller kan behålla biljetterna går det nu att sälja tillbaka biljetterna eller skriva över dem på andra personer.

Återbetalningen hålls öppen mellan den 25:e maj kl. 12:00 CEST och 5:e juni kl 23:00 CEST.

Om du missar tillfället att få pengarna tillbaka nu är det utlovat att det kommer att finnas ytterligare en period för återbetalning. Den kommer i samband med att datumen för 2021 års tävling har blivit officiella.

 

Hur gör jag för att få pengarna tillbaka?

Gå till detta formulär där du fyller i den e-post-adress du angav vid din beställning. Följ sedan instruktionerna i formuläret.

Pengarna börjar betalas tillbaka från och med den 6:e juni. Däremot kan det dröja upp till 4-6 veckor innan du har pengarna på kontot.

 

Vilka krav finns för återbetalning?

– Endast huvudköparen kan begära återbetalning.

– Om du begär återbetalning kommer du att få hela biljettpriset tillbaka inkl. serviceavgiften.

– Återbetalning kan bara gå igenom för alla biljetter i samma beställning. Det vill säga, om du har beställt flera biljetter eller biljetter för ett större sällskap går det alltså inte att bara välja ut vissa biljetter att få pengarna tillbaka för.

 

Går det att skriva över biljetter på andra personer?

Om du inte har möjlighet att vara på plats i Rotterdam 2021 men vill inte få pengarna tillbaka så kommer det finnas möjlighet att skriva över biljetter från dig själv till annan person. Den möjligheten är dock inte öppen i detta nu, utan det sker vid ett senare tillfälle.

 

Om du har fler frågor angående biljetterna så går det att mejla dem till customerservice@paylogic.com

OBS! Det går inte att få återbetalning via mejl.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen