Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inofficiell Eurovision 2020: Semifinalresultatet! (LIVE)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


INOFFICIELL EUROVISION 2020 – LIVE. Just nu presenterar vi resultatet av de två semifinalerna i Eurovision Radio Internationals sändning. Vi liveuppdaterar också detta här ovanför!

Sändningen pågår mellan kl 17:00-~20:00 CEST och du kan även följa sändningen via denna länk. Resultatet för semifinal 1 presenteras med start kl 18:00 och semifinal 2 från kl 19:00.

Vår reporter Robban finns med i sändningen och är den som presenterar resultatet tillsammans med programledaren JP.

Observera att de kvalificerade semifinalisterna ropas upp utan inbördes ordning inom varje semifinal och detta för att göra resultaten så spännande som möjligt. Ordningen är bestämd av oss i ESC-Panelen. Alla resultat kommer att offentliggöras så snart som finalen är avklarad.

 

Vi önskar er alla en trevlig Eurovision-afton!

/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen