Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inofficiell Eurovision 2020: Finalresultatet! (LIVE)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


INOFFICIELL EUROVISION 2020 – LIVE. Just nu presenterar vi resultatet i finalen av vårt projekt i Eurovision Radio Internationals sändning. Vi live-kommenterar också detta här ovanför!

Sändningen pågår mellan kl 17:00-~20:00 CEST och du kan även följa sändningen via denna länk och även i detta chattfönster. I sändningen medverkar vår reporter Tanja som är den som presenterar resultatet tillsammans med programledaren JP.

Denna gång kommer vi att presentera resultatet i sin helhet för de 26 länder som tävlade där. För att göra det extra spännande presenterar vi bidragen från sista till första plats!

 

Vi önskar er alla en trevlig Eurovision-kväll!

/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen