Panelens torsdags-liveblogg från Stockholm (Mello 2020)

MELODIFESTIVALEN 2020. Idag, torsdag 5 mars väntas repetitioner i Friends Arena inför lördagens final. Våra reportrar Hollac16 och Lukas är på plats i arenan bevakar dessa i live-flödet här ovanför. Följ gärna med kring alla uppdateringar under dagen som pågår till sena kvällen.

OBS! Även om alla tävlingsbidrag har släppts i både studioversion och med klipp från tidigare program är det fortsatt strikt förbjudet att filma och ta upp ljud i arenan under repetitionerna. Därför kan vi bara uppdatera er med text och bild, men vi lovar att vara så detaljerade vi kan från vad vi får se och höra idag. Spoilers kring framträdanden kan förekomma!

 

Dagens hålltider:

(Med reservation för ev. förändringar och tillägg)

12:10 – Artistpresskonferens i arenan.

ca 13:10-21:20 – Scenrepetitioner: artisterna får ca 30 minuter vardera att för en första gång repetera på scenen. Uppdatering i flödet om hur numren ser ut och hur artisterna låter idag. Startordningen ser ut som följer (med länkar till uppträdanden i deltävlingarna):

 

 1. Victor Crone – Troubled Waters
 2. Paul Rey – Talking In My Sleep
 3. The Mamas – Move
 4. Mohombi – Winners
 5. Hanna Ferm – Brave
 6. Mendez feat. Alvaro Estrella – Vamos Amigos
 7. Dotter – Bulletproof
 8. Robin Bengtsson – Take A Chance
 9. Mariette – Shout It Out
 10. Felix Sandman – Boys With Emotions
 11. Anna Bergendahl – Kingdom Come
 12. Anis Don Demina – Vem är som oss?

 

ca 18:00-18:50 – Programledarpresskonferens i arenan.

 


 

Kommentera