Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Live-kommentering från Välkomstfesten i Stockholm (Mello 2020)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2020. Just nu pågår Välkomstfesten inför finalen i Melodifestivalen 2020. Våra reportrar Hollac16 och Lukas är på plats vid Berns salonger i Stockholm där festen äger rum och rapporterar om allt som händer under kvällen. Följ gärna deras uppdateringar i flödet här ovanför.

Vi ska tillägga att välkomstfesten bara är upptakten av vår bevakning just nu, för under torsdag, fredag och lördag kommer vi även bevaka repetitioner, presskonferenser, genrep och direktsändningen på plats i Friends Arena.

 

Mer info om finalen

Efter fem veckor på turné har Melodifestivalen landat i Stockholm och Friends Arena för det stora finalavgörandet. Det är 12 bidrag som gör upp om segern och äran att få representera Sverige i Eurovision 2020 i Rotterdam.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen