Live-kommentering från Välkomstfesten i Stockholm (Mello 2020)

MELODIFESTIVALEN 2020. Just nu pågår Välkomstfesten inför finalen i Melodifestivalen 2020. Våra reportrar Hollac16 och Lukas är på plats vid Berns salonger i Stockholm där festen äger rum och rapporterar om allt som händer under kvällen. Följ gärna deras uppdateringar i flödet här ovanför.

Vi ska tillägga att välkomstfesten bara är upptakten av vår bevakning just nu, för under torsdag, fredag och lördag kommer vi även bevaka repetitioner, presskonferenser, genrep och direktsändningen på plats i Friends Arena.

 

Mer info om finalen

Efter fem veckor på turné har Melodifestivalen landat i Stockholm och Friends Arena för det stora finalavgörandet. Det är 12 bidrag som gör upp om segern och äran att få representera Sverige i Eurovision 2020 i Rotterdam.

 


 

Kommentera