Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Nu invigs Eurovision 2019 officiellt

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2019. Efter åtta dagars intensiva repetitioner i Expo Tel Aviv har stunden kommit då Eurovision 2019 ska officiellt invigas. Detta sker traditionsenligt med att artisterna och delegationerna får gå längs med röda mattan, som för övrigt i år blivit orange!

 

Sändningen startar kl. 18:00 CEST och pågår sedan ett antal timmar framåt. Ni kan se den via YouTube eller genom att klicka i klippet här nedanför. Årets invigningsfest sänds från Habima Square i Tel Aviv. Vilka som är programledare för eventet är oklart.

Under sändningen kommer ländernas delegationer att anlända till den orangea mattan och välkomnas av både journalister och fans. Sedan är det vandring uppåt som gäller tills man nått slutet av mattan och då är det färd vidare till festplatsen.

 

 

Mycket nöje!

/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen