Nu invigs Eurovision 2019 officiellt

EUROVISION 2019. Efter åtta dagars intensiva repetitioner i Expo Tel Aviv har stunden kommit då Eurovision 2019 ska officiellt invigas. Detta sker traditionsenligt med att artisterna och delegationerna får gå längs med röda mattan, som för övrigt i år blivit orange!

 

Sändningen startar kl. 18:00 CEST och pågår sedan ett antal timmar framåt. Ni kan se den via YouTube eller genom att klicka i klippet här nedanför. Årets invigningsfest sänds från Habima Square i Tel Aviv. Vilka som är programledare för eventet är oklart.

Under sändningen kommer ländernas delegationer att anlända till den orangea mattan och välkomnas av både journalister och fans. Sedan är det vandring uppåt som gäller tills man nått slutet av mattan och då är det färd vidare till festplatsen.

 

 

Mycket nöje!

/ESC-Panelen

 


 

Kommentera