Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Scenen har börjat byggas i Tel Aviv (Eurovision 2019)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2019. Med drygt en månad kvar till Eurovision 2019 drar igång har nu produktionen för tävlingen officiellt flyttat in i Expo Tel Aviv, arenan där tävlingen ska äga rum. Först på agendan står att bygga upp själva scenen och allt runtomkring och även om man är i en uppstartsfas så börjar saker att ta form redan nu.

Bilderna som släppts kommer från det israeliska TV-bolaget KAN som visar att väldigt mycket är redan i full gång inne i arenans Paviljong 2. Förutom att scenen börjar få sin form har man även börjat att bygga upp kommentatorsbåsen och LED-väggarna.

När scenen är på plats och likaså allt annat kommer det att genomföras tekniktester för att säkerställa så att allt fungerar inför de enskilda repetitioner som drar igång i början av maj. Mer info om repetitionsschemat kommer så snart EBU gjort detta klart.

 

Följ arbetet via blogg

Nedan finns ytterligare två bilder varav en föreställer Ola MelzigM&M Production Management. Han är en frekvent person i dessa sammanhang och har varit mer eller mindre delaktig i de senaste årens Eurovisioner. Så alltså även det här året. Ni kan följa alla förberedelser genom Olas blogg som uppdateras kontinuerligt under produktionens gång!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen