Scenen har börjat byggas i Tel Aviv (Eurovision 2019)

EUROVISION 2019. Med drygt en månad kvar till Eurovision 2019 drar igång har nu produktionen för tävlingen officiellt flyttat in i Expo Tel Aviv, arenan där tävlingen ska äga rum. Först på agendan står att bygga upp själva scenen och allt runtomkring och även om man är i en uppstartsfas så börjar saker att ta form redan nu.

Bilderna som släppts kommer från det israeliska TV-bolaget KAN som visar att väldigt mycket är redan i full gång inne i arenans Paviljong 2. Förutom att scenen börjar få sin form har man även börjat att bygga upp kommentatorsbåsen och LED-väggarna.

När scenen är på plats och likaså allt annat kommer det att genomföras tekniktester för att säkerställa så att allt fungerar inför de enskilda repetitioner som drar igång i början av maj. Mer info om repetitionsschemat kommer så snart EBU gjort detta klart.

 

Följ arbetet via blogg

Nedan finns ytterligare två bilder varav en föreställer Ola MelzigM&M Production Management. Han är en frekvent person i dessa sammanhang och har varit mer eller mindre delaktig i de senaste årens Eurovisioner. Så alltså även det här året. Ni kan följa alla förberedelser genom Olas blogg som uppdateras kontinuerligt under produktionens gång!

 


 

Kommentera