Scenen har börjat byggas i Tel Aviv (Eurovision 2019)


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Foto: KAN

EUROVISION 2019. Med drygt en månad kvar till Eurovision 2019 drar igång har nu produktionen för tävlingen officiellt flyttat in i Expo Tel Aviv, arenan där tävlingen ska äga rum. Först på agendan står att bygga upp själva scenen och allt runtomkring och även om man är i en uppstartsfas så börjar saker att ta form redan nu.

Bilderna som släppts kommer från det israeliska TV-bolaget KAN som visar att väldigt mycket är redan i full gång inne i arenans Paviljong 2. Förutom att scenen börjar få sin form har man även börjat att bygga upp kommentatorsbåsen och LED-väggarna.

När scenen är på plats och likaså allt annat kommer det att genomföras tekniktester för att säkerställa så att allt fungerar inför de enskilda repetitioner som drar igång i början av maj. Mer info om repetitionsschemat kommer så snart EBU gjort detta klart.

 

Följ arbetet via blogg

Nedan finns ytterligare två bilder varav en föreställer Ola MelzigM&M Production Management. Han är en frekvent person i dessa sammanhang och har varit mer eller mindre delaktig i de senaste årens Eurovisioner. Så alltså även det här året. Ni kan följa alla förberedelser genom Olas blogg som uppdateras kontinuerligt under produktionens gång!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Eurovision 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen