Så var Eurovision Spain Pre-Party 2019


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Foto: Eurovision Radio International

EUROVISIONFESTER. Helgen den 19-20:e april anordnades Eurovision-förfesten Eurovision Spain Pre-Party i Spaniens huvudstad Madrid. Här berättar vi mer om vilka artister som deltog samt länkar till framträdanden och intervjuer!

 

Vad hände i Madrid?

Spanien anordnade förfesten Eurovision Spain Pre-Party som är en av många så kallade förfester (Pre Partyn) inför Eurovision Song Contest 2019. Eventet ägde rum under två kvällar den 19:e och 20:e april i Madrid. Första kvällen gick under namnet “Welcome PreParty 2019” och den andra hette “PrePartyES 2019”. Trion Tony Aguilar, Julia Varela och Víctor Escudero var värdar för evenemanget.

 

Welcome PreParty 2019

Nedan kan ni lyssna på liveklipp och intervjuer av de deltagande artisterna med tillhörande Eurovisionbidrag för i år, och här nedan kan ni även se hela festen i helhet (upplagd av TV-bolaget RTVE):

 

Medverkande artister

 

 

PrePartyES 2019

Nedan kan ni lyssna på liveklipp och intervjuer av de deltagande artisterna med tillhörande Eurovisionbidrag för i år, och här nedan kan ni även se hela festen i helhet (upplagd av TV-bolaget RTVE):

 

Medverkande artister (tävlande i Eurovision 2019)

 

 

Gästartister (från tidigare år)

 

 

Kommande Pre Partyn

Madrid-eventet var alltså den fjärde festen för säsongen och nu återstår bara en inplanerad fest inför repetitionerna startar i Tel Aviv:

 

  • 24 april: Moscow Eurovision Preparty, Moskva. Info »

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen