Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Så var Eurovision Spain Pre-Party 2019

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISIONFESTER. Helgen den 19-20:e april anordnades Eurovision-förfesten Eurovision Spain Pre-Party i Spaniens huvudstad Madrid. Här berättar vi mer om vilka artister som deltog samt länkar till framträdanden och intervjuer!

 

Vad hände i Madrid?

Spanien anordnade förfesten Eurovision Spain Pre-Party som är en av många så kallade förfester (Pre Partyn) inför Eurovision Song Contest 2019. Eventet ägde rum under två kvällar den 19:e och 20:e april i Madrid. Första kvällen gick under namnet “Welcome PreParty 2019” och den andra hette “PrePartyES 2019”. Trion Tony Aguilar, Julia Varela och Víctor Escudero var värdar för evenemanget.

 

Welcome PreParty 2019

Nedan kan ni lyssna på liveklipp och intervjuer av de deltagande artisterna med tillhörande Eurovisionbidrag för i år, och här nedan kan ni även se hela festen i helhet (upplagd av TV-bolaget RTVE):

 

Medverkande artister

 

 

PrePartyES 2019

Nedan kan ni lyssna på liveklipp och intervjuer av de deltagande artisterna med tillhörande Eurovisionbidrag för i år, och här nedan kan ni även se hela festen i helhet (upplagd av TV-bolaget RTVE):

 

Medverkande artister (tävlande i Eurovision 2019)

 

 

Gästartister (från tidigare år)

 

 

Kommande Pre Partyn

Madrid-eventet var alltså den fjärde festen för säsongen och nu återstår bara en inplanerad fest inför repetitionerna startar i Tel Aviv:

 

  • 24 april: Moscow Eurovision Preparty, Moskva. Info »

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen