Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Tack för 2018 – nu hälsar vi Eurovisionåret 2019 välkommen

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Nu är det skälvande timmar kvar innan Eurovisionåret 2018 tar slut och det har blivit dags att hälsa år 2019 välkommen som innehåller helt nya låtar, säkerligen en del nya förutsättningar och många roliga uttagningar.

Eurovision-året 2018 har bjudit på en mängd härliga stunder, inte minst ett fantastiskt Eurovision som för första gången någonsin anordnades i Portugals huvudstad Lissabon. Vi skribenter kommer att minnas detta år som ett av de starkaste låt-åren på många år. Därför hoppas vi att 2019 kommer att bli minst lika bra om inte bättre.

 

Vad händer under år 2019?

Vi skribenter här på ESC-Panelen kommer fortsätta att följa de nationella uttagningar som så smått börjar dra igång i januari, och som sedan följs under februari och mars. Självklart är vi laddade och nyfikna på vad Melodifestivalen kommer att bjuda på. Därefter kommer vi börja ladda upp inför Eurovision 2019  i maj då Israel står värd.

Under hela vintern och våren kommer vi att tycka till om stort och smått kring uttagningarna och de bidrag som väljs ut att tävla i Eurovision, och självklart kommer ni också att bli kontinuerligt nyhetsuppdaterade!

Med det vill vi passa på att önska alla ett riktigt gott nytt år och välkomna till en helt ny säsong med oss här på ESC-Panelen!

 

Gott nytt år

/ESC-Panelens skribenter

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen