Tack för 2018 – nu hälsar vi Eurovisionåret 2019 välkommen

PANELEN TIPSAR. Nu är det skälvande timmar kvar innan Eurovisionåret 2018 tar slut och det har blivit dags att hälsa år 2019 välkommen som innehåller helt nya låtar, säkerligen en del nya förutsättningar och många roliga uttagningar.

Eurovision-året 2018 har bjudit på en mängd härliga stunder, inte minst ett fantastiskt Eurovision som för första gången någonsin anordnades i Portugals huvudstad Lissabon. Vi skribenter kommer att minnas detta år som ett av de starkaste låt-åren på många år. Därför hoppas vi att 2019 kommer att bli minst lika bra om inte bättre.

 

Vad händer under år 2019?

Vi skribenter här på ESC-Panelen kommer fortsätta att följa de nationella uttagningar som så smått börjar dra igång i januari, och som sedan följs under februari och mars. Självklart är vi laddade och nyfikna på vad Melodifestivalen kommer att bjuda på. Därefter kommer vi börja ladda upp inför Eurovision 2019  i maj då Israel står värd.

Under hela vintern och våren kommer vi att tycka till om stort och smått kring uttagningarna och de bidrag som väljs ut att tävla i Eurovision, och självklart kommer ni också att bli kontinuerligt nyhetsuppdaterade!

Med det vill vi passa på att önska alla ett riktigt gott nytt år och välkomna till en helt ny säsong med oss här på ESC-Panelen!

 

Gott nytt år

/ESC-Panelens skribenter

 


 

Kommentera