Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Skål & gott nytt år – välkommen Eurovisionåret 2018

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TYCKER TILL. Vi skribenter på ESC-Panelen vill önska alla läsare ett riktigt gott nytt år och hälsa er alla välkomna till det nya ESC-året 2018 som börjar om bara några timmar.

Nu lämnar vi ett härligt Melodifestival- och Eurovision-år bakom oss och ser fram emot nya tag med nya låtar, nya förutsättningar och nya uttagningar.

Vi hoppas att ni vill följa med oss på denna härliga resa ända fram till Eurovision i Lissabon i maj med stopp i Melodifestivalen, nationella uttagningar och en massa härliga kommentarer, topplistor och annat skoj.

/ESC-Panelens skribenter

 

PS: Här bjuder vi på ett riktigt ”Happy New Year”-framträdande att ladda upp med inför vad som komma skall:

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen