Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision 2017: Följ repetitionsbloggen!

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2017. På Valborgsmässoafton 30 april inleds repetitionerna för ESC 2017 i Kiev. Sverige är först ut på scenen i och med att Sverige går ut först i den första semifinalen, och därefter följer alla länder efter startordning. Under hela denna vecka kommer vi att rapportera om dessa repetitioner på vår repetitionsblogg.

Alla uppdateringar hittar du här.

Ett enkelt schema för den dagliga fördelningen av repetitionerna följer (överkryssat datum är repetitioner som är avklarade).

 

Första repetitionsomgången

Arenan är stängd för alla utom för produktionen. Ackrediterad press och fans får följa repetitionerna från det närliggande presscentret.

  • 30 april: Bidrag med startnummer 1-9 i semifinal 1.
  • 1 maj: Bidrag med startnummer 10-18 i semifinal 1.
  • 2 maj: Bidrag med startnummer 1-9 i semifinal 2.
  • 3 maj: Bidrag med startnummer 10-18 i semifinal 2.

 

Andra repetitionsomgången

Arenan är vid dessa tillfällen öppen för ackrediterad press och fans. Dock är arenan stängd vid Big Five-repetitionerna den 5 maj (presskåren följer dessa repetitioner från presscentret).

  • 4 maj: Bidrag med startnummer 1-15 i semifinal 1.
  • 5 maj: Bidrag med startnummer 16-18 i semifinal 1 och startnummer 1-5 i semifinal 2. Alla 6 direktkvalificerade länder repeterar därefter för första gången.
  • 6 maj: Bidrag med startnummer 6-18 i semifinal 2.
  • 7 maj: Samtliga direktkvalificerade länder repeterar igen.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen