Nedräkningen till Eurovision 2016 har startat

countdown_stockholm

Foto: ESC-Panelen.

EUROVISION 2016. Onsdagen den 23:e mars 2016 invigde Stockholm stads finansborgarråd Karin Wanngård den officiella nedräkningen till Eurovision 2016. Nedräkningen är en slags staty på Norrmalmstorg som räknar ned antalet dagar, timmar, minuter och sekunder till Eurovisionfinalen börjar.

Ovanför nedräkningsklockan är en en maskrosblomma i 3D skulptur placerad, som är årets symbol av Eurovision. Årets slogan är ju som bekant ”Come Together” och är verkligen ett viktigt budskap i dessa tider. När vi på ESC-Panelen besökte Norrmalmstorg under måndagen den 28:e mars stod nedräknaren på 47 dagar (bilden ovan illustrerar detta)!

Nedan en video från ceremonin:

 

Med detta laddar vi nu upp till de stora festligheterna i huvudstaden!

/ESC-Panelen

 


 

Kommentera