Eurovision 2023: Bidragen i semifinal 1

EUROVISION 2023. Efter flera månader med uttagningar är nu hela startfältet till årets Eurovision är på plats. Därmed kan man nu också börja lyssna in sig på alla 37 bidrag. I den här artikeln presenterar vi de 15 låtar som ska tävla i den första semifinalen som avgörs tisdagen den 9:e maj.

Senare under våren kommer vi att fördjupa oss mer i bidragen som tävlar, bland annat genom vår Inför-guide som släpps i april, Panelens topplista som släpps inför maj och inte minst vår bevakning inför och under tävlingsveckan i maj. Se därför detta som en slags mjukstart inför det som – i skrivande stund – väntar om lite mindre än två månader.

Du får jättegärna kommentera vilka låtar som du har som dina favoriter i semi 1!

 

Startfältet

I och med att startordningen släpps i ett senare skede placerar vi länderna tills vidare i alfabetisk ordning efter halvindelning.

 

Första halvan

 

Andra halvan

 


 

Kommentera