Flera Melodifestival-artister uppträder i Sommarlov 2022

Klara Hammarström är en av artisterna som uppträder. Foto: ESC-Panelen

PANELEN TIPSAR. I sommar sänder SVT i vanlig ordning sitt Sommarlovsprogram i SVT Barn och bland artisterna som kommer att uppträda är det flera som har medverkat i Melodifestivalen.

Även i år genomförs Sommarlovssändningarna från Malmö och i år med Malin Olsson, Alex Hermansson, Ida On, Dante Zia och Angelika Prick som programledare. Utöver dem kommer också andra personer att gästa programmet (som sänds varje vardag med start 13:e juni till och med 12:e augusti) inklusive en rad gästartister. Dessutom kommer programmet också att få besök av Sommarskuggan.

Något som också är roligt är att SVT nu kan välkomna publiken tillbaka till att även medverka på plats, vilket inte var möjligt under de två senaste somrarna p.g.a. coronapandemin. Publiken får vara med från och med sändningen den 16 juni.

 

Vilka artister uppträder?

Följande artister har SVT gått ut med. Inom parentes nämns vilken dag som inspelningen görs. All information är såklart med reservation för ev. förändringar och tillägg.

Liamoo: medverkar den 17 juni (inspelning utan publik)

Cazzi Opeia: medverkar den 25 juni (inspelning 16 juni)

Medina: medverkar den 1 juli (inspelning 23 juni)

Malou Prytz: medverkar den 8 juli (inspelning 30 juni)

Tusse: medverkar den 15 juli (inspelning 7 juli)

Samira Manners: medverkar den 22 juli (inspelning 14 juli)

Theoz: medverkar den 29 juli (inspelning 21 juli)

Lillasyster: medverkar den 5 augusti (inspelning 28 juli)

Klara Hammarström: medverkar den 12 augusti (inspelning 4 augusti)

 

Notering: Alla inspelningar, utom den med Liamoo, görs med publik på plats vid inspelningsplatsen. Notera även att varje inspelning görs cirka en vecka i förväg.

 


 

Kommentera