Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision 2022: En person i Portugals delegation har testat positivt för covid19

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2022. Under onsdagseftermiddagen (4:e maj) kom besked att en person i den portugisiska delegationen har testat positivt för covid19.

Enligt Eurovisions hälsoprotokoll behöver den som har testat positivt för covid19 omedelbart försättas i karantän på sitt hotellrum i sju dagar, medan övriga i delegationen inte behöver göra det. Däremot måste alla i delegationen från och med nu bära FFP2-masker både inne och utanför arenaområdet.

Portugal skulle ha repeterat sin andra gång under tidig eftermiddag men deras repetition kommer att flyttas till senare samma dag.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen