Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

LIVE: Torsdagsrepetitioner inför finalen i Melodifestivalen 2022

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2022. Inför finalen scenrepeterar finalisterna flera gånger i Friends Arena. I år är vi på plats och rapporterar live från dessa repetitioner. Under torsdagen följer vi de enskilda repetitionerna som pågår i arenan under större delen av dagen.

 

Våra intryck från framträdandena

 

Följ allt från repetitionerna i flödet här ovanför. Under dagen uppdaterar vi även flödet med bilder från repetitionerna (samtliga fotograferade av ESC-Panelen)

Repetitionerna pågår mellan klockan 13.00-20.20 (OBS! cirkatider).

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen