Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision 2022: Bidragen i semifinal 1

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2022. Hela startfältet till årets Eurovision är på plats och därmed kan man nu lyssna in sig på alla 40 bidrag. I den här artikeln presenterar vi de 17 låtar som ska tävla i den första semifinalen som avgörs tisdagen den 10:e maj.

Senare under våren kommer vi att fördjupa oss mer i bidragen som tävlar. Bland annat kommer du att få reda på vad vi tycker om låtarna respektive våra resultatspekulationer. Se därför detta som en slags mjukstart inför det som – i skrivande stund – väntar om lite mindre än två månader.

Du får jättegärna kommentera vilka låtar som du har som dina favoriter i semi 1!

 

Startfältet

I och med att startordningen släpps i ett senare skede placerar vi länderna tills vidare i alfabetisk ordning.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen