Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Circus Mircus tävlar med ”Lock Me In” i Eurovision 2022

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto & copyright: Circus Mircus Instagram
Bilden är i original hämtad från eurovision.tv som ägs av EBU.

EUROVISION 2022. Så här i slutet av uttagningssäsongen 2022 har nu Georgiens artist, gruppen Circus Mircus, nu officiellt släppt studioversionen till sitt tävlingsbidrag i Turin.

 

Vad har hänt?

Precis som ifjol har Georgiens val till Eurovision Song Contest gjorts internt. Redan i mitten av november förra året gick Eurovision.tv ut och meddelade att det georgiska TV-bolaget GBP hade valt ut musikgruppen Circus Mircus som sitt artistval. Vilka gruppmedlemmar som finns med är än så länge hemligt (kanske lika hemligt som med Norges Subwoolfer). Däremot kan man på gruppens Facebooksida läsa att de består av tre medlemmar (i januari laddades dock en bild upp på deras Instagramkonto som föreställer fyra personer med tecknade ansikten) som började spela ihop i slutet av 2020 och att de håller på med experimentell musik. Bland annat släppte de tio musikvideos på mindre än ett år som t.ex. den här låten.

 

Tävlingsbidraget har släppts

Nu med bara en kort tid kvar av årets uttagningssäsong har de släppt studioversionen av det tävlingsbidrag som de ska framföra i Eurovision 2022. Bidraget heter ”Lock Me In” men vem eller vilka som står bakom bidraget är inte känt.

 

PS: Gruppen har utlovat att det ska komma en officiell musikvideo, och den kommer att publiceras vid ett senare tillfälle.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen